Hoppa till innehåll

Välkommen till den digitala plattformen DIFHISTORIA.SE

Djurgårdens IF saknar en samlad, för alla tillgänglig, dokumentation av föreningens historiska utveckling sportsligt, organisatorisk, samhälls- och idrottspolitiskt. Därför har Djurgårdens IF Alliansförening startat ett projekt för att dokumentera och publicera DIF:s historia från starten 1891 fram till idag och framåt. Uppdraget gavs till Sällskapet Gamla Djurgårdare och projektgruppen består av Åsa Kellerstam, Pelle Kotschack, Jan-Peder Norstedt, Lars Erbom, Per Darnell, Mats Lindkvist och Per-Ola Karlsson.

Idag lanserar projektgruppen den digitala plattformen DIF Historia, som är fylld med mycket material som du är välkommen att ta del av. Lanseringen sker bara till medlemmar i Djurgården och alla är inbjudna att bidra till innehållet med material ni tycker saknas eller fakta och historier ni har. E-posta kommentarer eller material till oss på info@difhistoria.se! Lösenkoden för att komma in på sidan skickas ut av er förening.

Vi hoppas du kommer att trivas på hemsidan. Framöver kommer vi att finnas på flera sociala media också. Det här är ju ett oändligt projekt, då vi dagligen skapar historia. Därför kommer webbsidan och de olika plattformarna att ständigt utvecklas. Tillsammans med alla engagerade djurgårdare kommer detta att bli ett fantastiskt levande digitalt museum!

X