Hoppa till innehåll

Spelare Elitlaget 2022

Jakob Liljedal

Jag är född 2002 i Stockholm, Sverige började spela golf som 13 åring på Troxhammar GK, började golfgymnasiet UBG Stockholm 2018 och tog studenten 2021. Jag blev proffs 2021 och varje dag jobbar jag mot mina mål som är att spela golf på dem bästa tourerna.

Jack Alexandersson

 

Linus Landahl

DIF Golf Elit

Mitt namn är Linus Landahl, 19 år från Värmdö. Jag har i år tagit studenten från golfgymnasiet i Uppsala. Djurgårdare har jag varit så länge jag minns. Därför är det en stor ära att äntligen själv få representera blåränderna. Att åter få spela i samma lag som brorsan, Lukas, ska bli grymt kul – tillsammans är vi oslagbara! Under de senaste åren har jag framför allt spelat juniorgolf på nationell nivå med ett antal top 10 placeringar i bagaget – men även försökt att kvala in till Swedish Golf Tour. Jag ser verkligen fram emot att få möjligheten att fortsätta utvecklas till en ännu bättre golfare – med support av all professionalism och glädje som Djurgårdens Golfförening erbjuder. Full Fart Framåt! Lär känna Linus bättre! Klicka Här!

Linus Landahl

Lukas Landahl

Mitt namn är Lukas Landahl jag är 22 år gammal från Värmdö i Stockholm. Jag har spelat golf sen jag lärde mig gå och är nu inne på mitt tredje år som proffs med hemvist på Moregolf Mastercard Tour och Future series. Jag har en seger som junior på meritlistan samt nio stycken topp-5 placeringar. Lär känna Lukas bättre! Klicka Här! 

Viktor Lindgren

Går mitt tredje år på Augusta University där jag spelar golf för skollaget. Gick 3 år på Riksidrottsgymnasiet uppe i Uppsala. Vann Ågesta Junior Open 2019, har 4st andraplatser, Greg Norman Academy Junior Invitational 2017, Arboga Open 2020 (Ligma Tour),  J.Lindeberg Junior Open 2015 och Skandia Tour Riks 2015. Var även med och tog skol SM silver med RIG Uppsala 2017. Jag hade en snittscore på 71.50 säsongen 2020. Fun facts om mig är att jag har spelat Augusta National 2 gånger. Lär känna Viktor bättre! Klicka Här!

Vincent Stjernfeldt


X