Hoppa till innehåll

Djurgårdens IF Golfförening

Styrelse

Ola Hanson

Styrelseordförande

Ola drivs av sitt stora Djurgårdshjärta och har varit ordförande för DIF Golf sedan början av 2000-talet. Ideellt arbetande under många år i allt från Alliansstyrelsen till att ta hand om journalisterna på Hovet när det är match. Inom golfen så har han varit Kommunikationschef
på Svenska Golfförbundet och under flera år sponsoransvarig hos en av huvudsponsorerna till Scandinavian Masters. Idrottskarriär inom DIF Fotboll som knatte därefter lite andra föreningar innan det var dags att sluta på topp; DIFs veteraner tillsammans med hjältar som
Lars-Gunnar Björklund, Vito, Leffe Nilsson, Bigge, Glenn Myrthil (medlem i DIF Golf) och en mängd andra ikoner.
Har en vision om att DIF Golf ska bli en samlingspunkt för hela Djurgårdens IF. För elit, bredd, våra elitaktiva i andra idrotter, ikoner med elitkarriären på hyllan, våra supporters, alla ideella och, helt enkelt, alla Djurgårdare. Golfen har den fantastiska egenskapen att den är lika (svår) för alla. Den är social, trivsam och öppnar för kontakter, samverkan och gemenskap mellan alla härliga Djurgårdare!

Lär känna Ola bättre! Klicka Här!

Rickard Johanson

Marknad, Tävling

Rickard har varit gjuten i DIF Golfs styrelse i många år. Hjärtat klappar bara för Djurgården, vilket blir tydligt när du läser Rickards profil nedan där han beskriver den värsta platsen han någonsin varit på (Solna). 

Lär känna Rickard bättre! Klicka Här!

Niclas Rasck

Sponsorer,Tävling,Medlem

Aftonbladets Robert Laul, utsåg för ett tag sedan det bästa Djurgårdslaget på 2000-talet. Vi
tycker att hans beskrivning av Niclas Rasck är perfekt, och den låter såhär: ”Det finns nämligen en spelare som var med på hela Djurgårdens resa i början av 2000-talet. En spelare som var med om att gå upp i Allsvenskan, ta ett silver, tre SM guld och tre cup
guld. En trotjänare i fotbollsframgång, en handelsresande i silver och guld.” Han är med 6 titlar den största ”Titleisten” i Djurgårdens fotbollshistoria!!!

Rolf Ridderwall

Sponsorer,tävling,medlem

Han räknas som en av de bästa målvakterna som Djurgården har haft i sin rika hockeyhistoria och var under delar 1990-talet även Sveriges bästa målvakt tillsammans med Pekka Lindmark.
Han har gjort 385 elitseriematcher, har tre SM-guld 1983, 1989, 1990, har utsetts till Elitseriens bästa målvakt 1988.  Han hade Elitseriens bästa räddningsprocent 1987, 1988, fick Guldpucken 1990 och tog guld i Europacupen samma år. Han har ”hittills” gjort 129 landskamper som har resulterat i: Ett OS-brons 1984, Ett VM-guld 1991, Ett VM-silver 1990. Rolf är invald som stor grabb nr 146.

Adress

Följ Oss på Sociala Medier

X