Hoppa till innehåll

Djurgårdens IF Golfförening

Lär känna Viktor Lindgren

Viktor Lindgren

Om du var ett djur, vilket djur skulle du vara och varför? Jag skulle ha vart ett lejon för att det hade vart intressant att se hur dom lever.

Om du fick vara en annan person, nu levande eller död, i en vecka, vem skulle du vara och varför? Jag skulle ha varit Tiger Woods för att få en inblick i vad han gör dagligen för att kunnat nå dit han är idag.

Bästa kompisen i bagen? Drivern

Pinsammaste golfsituationen du upplevt? När jag spelade en av mina första tävlingar på Täby GK och jag missade bollen på första utslaget för att jag var så nervös.

Roligaste golfsituationen du upplevt? När jag fick spela Augusta National för första gången. 

Vilket är karriärens bästa slag så långt? Min andra Hole In One på ågesta GK hål nummer 4.

Om du vaknade imorgon och hade fått en ny förmåga eller kvalitet – vad skulle det vara? Att kunna prata alla språk i världen.

Har du en Bucket List och i så fall – vilka är de tre sakerna högst upp på listan? Har faktiskt ingen Bucket list.

Om du fick tre önskningar, vad skulle du önska då? Om en kristallkula kunde spå sanningen om dig själv, ditt liv, din framtid eller något annat – vad skulle du vilja veta? Jag skulle vilja veta om jag var lycklig med det livet jag hade åstadkommit.

Om du kunde avlyssna din begravning – vad hade du då önskat att de sade om dig? Att jag var en glädjespridare som alltid fanns där för mina nära och kära.

Vem är den mest kända person du mött? Mark Wahlberg

Vilket är ditt bästa skämt? Det var 2 tomater som gick över vägen, den ena tomaten blev överkörd och den andra sa: kom nu ketchup så går vi.

Vilken är världens mest meningslösa sport? Snooker

Vilken dokusåpa skulle du vilja kliva in i under ett dygn och sedan kunna försvinna från? Paradise Hotel

Om du skulle öppna en restaurang, vilken typ av mat skulle du då servera? Asiatisk mat hade serverats 

I vilken OS sport, sommar eller vinter, förutom golf, skulle du procentuellt vara närmast vinnaren och i vilken sport skulle du vara längst ifrån? Skulle vara närmst procentuellt i Hockey och längst ifrån i backhoppning. 

Har du någon oväntad talang? Tyvärr inte

Om du var tvungen att spendera 1 000 000 kronor på en vecka, vad skulle du köpa då? En rolex klocka, Aktier och sen hade jag använt resten som insats till en lägenhet.

Har du någon/några tics/hangups. Nej det har jag inte.

Vilken sport följer du förutom golf? Favoritlag? Hockey, Fotboll och F1. Favoritlag är självklart Djurgården i både hockey och fotboll. Och sen följer jag Lando Norris i F1.

Vilken app använder du mest? Snapchat

Vilken är den värsta platsen du varit på? Albany, Georgia.

X