Hoppa till innehåll

Som medlem kallas du till extra årsmöte 18 maj klockan 14.00 i Pokalrummet, Stockholms Stadion.

På agendan finns endast en punkt och det är formell ändring av föreningens namn. Sedan starten 1993 har vi, troligen genom eget slarv, registrerats som DIF Golfklubb i Riksidrottsförbundets och därmed också Svenska Golfförbundets, register. Då vi inte har några ”klubbar” inom DIF så ska det rätta namnet givetvis vara det vi har i vår logotyp; Djurgårdens IF Golfförening. För att få ändra detta kräver RF ett extrainkallat årsmöte och därpå följande protokoll där beslutet finns angivet. Om någon medlem i föreningen önskar delta i beslutet så ber vi er anmäla er på info@difgolf.se i god tid före mötet. Inga övriga frågor kommer att tas upp på mötet.

Hälsningar

Styrelsen DIF Golfförening

X