Hoppa till innehåll

Anmälan öppen: Sommartouren 2020!

Det ser ut att bli semester på hemmaplan för oss alla i sommar. Vad passar då bättre än att vi nu öppnar för anmälningar till Sommartouren 2020?
Touren avgörs över tre tävlingar i juni, juli och augusti där det högsta poängsnittet av dina minst två deltaganden fäller avgörandet (du kan alltså spela alla tre och då räknas dina två bästa scorer).

Utöver ett fantastiskt pris på tre greenfees och äran så får mellan (beroende på det totala deltagarantalet) två och tio lyckliga vinnare det stora privilegiet att representera Djurgårdens Golfförening i Alliansgolfen som ni kan läsa mer om nedan.

Sommartouren kostar 1 000kr per person inklusive alla tre greenfees och tävlingsavgift. Du anmäler dig genom att betala in hela summan till bg 5757-0145 eller via Swish 123 235 9123 och ange golf-id samt skickar mail till info@difgolf.se med kontaktuppgifter och golf-ID. Sommartouren spelas enligt

Datum – Tee off (från) – Bana  – Spelform
3 juni  13.00 –  Arlandastad, Nya banan – 18 hål, Poängbogey
8 juli 13.00 – Arlandastad, Masters – 18 hål, Poängbogey
5 augusti 13.00 – Ingarö GK, Skogsbanan – 18 hål, Poängbogey

Observera att antalet platser är begränsat, endast för medlemmar i Djurgården Golf samt att sista anmälningsdag är måndag 1 juni!

Alliansgolfen

Alliansgolfen är en anrik och prestigefylld tävling mellan Djurgården, AIK, Hammarby och Södertälje, som startades av Sven Tumba 1976 och i år spelas för 45:e gången. Varje lag består av 15 spelare och de 10 bästa resultaten över 18 håls slaggolf räknas.
I år spelas tävlingen på Kallfors GK den 4 september med shotgunstart klockan 09.00.
SSK är turneringens gigant med 17 titlar medan Solna AIK och Hammarby delar andraplatsen med 10 vardera – vi ligger tyvärr sist med endast sju segrar. Men det börjar vi att ändra på i år

X