Sponsorer

var_satsning2
skolden_2

SM-Guld!

Under hösten 2009 inleddes en elitsatsning inom Djurgårdens IF Golfförening med målet att vinna SM-Guld så fort som möjligt och helst före AIK! Spelare med hjärtat hos DIF sökte sig/värvades till föreningen och under första säsongen avancerade Stockholms Stolthet på golfsidan till division 2 genom en överlägsen serieseger som följdes upp av ny seger och avancemang till division 1 året efter. Där var laget nära avancemang till Elitserien både 2012 och 2013. Men så 2014 tog vi steget upp efter seger på vår hemmabana Österåker. Tyvärr blev vistelsen i högsta serien bara ettårig men målet är att vi ska tillbaka till Elitserien direkt! Truppen består av spelare hemmahörande på Nordea Tour/Nordic League, Challenge Tour och PGA Tour China. Vi vill vinna GULD i Djurgårdens namn och samtidigt spöa ärkerivalen AIK. Vi behöver ditt/ert stöd för att förverkliga drömmen så häng med på en spännande och rolig utmaning!

 

adde_3

aktivetet

 

Hand i hand med elitsatsningen görs en satsning i DIF Golfförening och det jobbas intensivt för att öka medlemsantalet och utveckla verksamheten på alla områden. På sikt ska vi exempelvis ha en aktiv ungdomssektion och fostra egna duktiga spelare som kan ta steget upp i A-laget. Bra samarbeten med några av de bästa klubbarna/banorna i regionen är också en viktig del för att kunna driva en bred klubbverksamhet för alla kategorier Djurgårdsgolfare.

Att få DIF Golf att växa och stärkas är en stor utmaning och vi vill kunna stötta våra elitspelare i deras utveckling. Alla som älskar Djurgården och golf kan vara med och bidra till klubbens utveckling och kommande framgångar. Som aktiv medlem eller som aktiv supporter. Vi erbjuder företag och privatpersoner ett smörgåsbord av aktiviteter där man är med och stödjer vår satsning och samtidigt har kul, träffar andra Djurgårdare och lär sig nya saker!

I övrigt kan nämnas att vi har nära samarbete med Djurgården Hockey, Fotboll och övriga idrotter inom DIF. Sven Tumba är föreningens andlige beskyddare, må han vila i frid!

 

erbjud

 

Vi skräddarsyr efter era önskemål.

Exempel på vad som kan ingå i ert sponsorpaket:

Plats i Djurgårdens trupp i Derbypokalen

Golfkamp mot AIK. Sponsorer tillsammans med elitspelare och profiler från respektive klubb bildar lag och gör upp om den åtråvärda pokalen. Heldagsevent med massor av golf, snygg lagdress, mat/dryck, mycket prestige mot vår ärkerival och en hel del annat kul. Som sponsor spelar du med en av våra elitspelare samt en Djurgårdsprofil. Derbypokalen spelades första gången 2010 och blev omedelbart ett mycket uppskattat och uppmärksammat evenemang. Sen starten har sex matcher genomförts och ställningen är 3-3! Kenta Nilsson, Roffe Ridderwall, Johan Garpenlöv, Hardy Nilsson, Mackan Karlsson och Challe Berglund är några av de profiler som ingått i truppen genom åren.

sponsordag

 

Exklusiva dagar med träning, spel, mat/dryck och annat för alla våra sponsorer och samarbetspartners. Kanske en match på Stadion, Tele2-arena eller Hovet som avslutning. Vi siktar också på att kunna bjuda in till match i fotboll eller ishockey kopplat till lite golfsnack och trivsel.

Logo på Djurgårdens Golfförenings hemsida & facebooksida

Reklamplats samt länk till er hemsida på www.difgolf.se och vår facebooksida.

Logo på tävlingsspelarnas kläder 

Egen logo på våra profilkläder

Ni kan få logo på våra profilkläder och vissa andra produkter som säljs till Djurgårdare över hela Sverige. Alternativ att ni gör en egen, begränsad, upplaga DIF-kläder kompletterade med er egen logo.

tavlingen

 

Sätt ert företagsnamn på en av klubbtävlingarna som spelas på våra samarbetsbanor.

foretagsgolfen_2

 

Vi hjälper er att lyfta er egen företagsgolf till något mer spännande och profilerande jämfört den traditionella företagsgolfen. Ni bjuder in samarbetspartners och kunder. Våra tourspelare genomför inspirerande clinic på rangen, spelar med i tävlingen, anordnar närmast-hål-utmaningar samtidigt som våra PGA-tränare ger lektioner och arrangerar roliga sidotävlingar för både etablerade golfare som för de som bara vill prova på. Vi har också en av landets största profiler inom long-driving i föreningen. Låt honom visa er hur man slår långt. Riktigt långt! Eller så kanske ni vill få med några DIF-ikoner eller aktiva till tävlingen. Vi kan hjälpa er med det.

 

 

 

medlemskapsrubrik

 

Som sponsor i Djurgårdens Golfförening kan vi erbjuda era anställda mycket förmånliga medlemsformer. Vill ni skapa en egen golfsektion inom företaget så hjälper vi er med det. Kanske nybörjarkurser för medarbetare som vill prova på.

Green-feebiljetter, hockey/fotbollsbiljetter, företagsspecifika profilprodukter med DIF-logo, researrangemang osv

Större sponsorpaket kan vi krydda med ovanstående godis! Naturligtvis blir ni också inbjudna till alla tävlingar inom DIF Golfförening.

 

Träning och utbildning

Som sponsorer har ni möjlighet att genom våra PGA-tränare anordna personlig träning för er personal och andra.

profilklader

 

Visa att du är Djurgårdare även på golfbanan och stöd samtidigt DIF Golf! Kolla in länken “SHOP” på startsidan www.difgolf.se.

 

Kontakt

Martin Lundgren

076 558 33 00

martin.v.lundgren@gmail.com

 

Powered by WordPress | Designed by: Intertwine.se