Vinst i Derbyt och jubileumstävling 25 september

Det blev en hård match i årets Derby mot AIK. Ledning efter de inledande bästbollarna med 5-3. AIK vände sedan i foursome så ställningen var 8-8 inför de avgörande 16 singlarna. Tung start för oss med förlust i de första fyra singlarna och allt pekade på att Derbypokalen skulle bli kvar hos AIK (oavgjort räckte också för dem eftersom de vann förra året). Men nu visade alla DIF-hjärta och vände matchen med bländande spel till seger 16,5 – 15,5. Stabilt spel från vårt elitlag, starka insatser av våra ikoner (Roffe Ridderwall, Nisse Ekman, Adde Johansson och Lasse Åhs) och så givetvis från våra 8 sponsorer som på alla sätt bidrog till en fantastisk dag ute på Österåker. Skön seger och nu står det 4-3 till oss i matcher.

Tävling

25 september med kanonstart 09.30 blir det tävling för alla Djurgårdare (oavsett vilken golfklubb du är medlem i) på Kyssinge. Tävlingen Mesta Mästarnas Mästare spelas för första gången för att fira vårt 20-årsjubileum. Fantastiska priser, bland annat en veckoresa med Golf Plaisir för två till golfanläggningen Mazagan Golf Resort i Marocko (golfplaisir.se), golfutrustning från Caddee (caddee.se) och mycket, mycket annat. För dig som är medlem i DIF Golfförening blir det också Klubbmästerskap i två olika klasser. Vår grundare, Glenn Schiller, har lovat att ställa upp ett fint vandringspris så se till att du blir först med ditt namn på priset. Tävlingsformen är poängbogey individuellt men vi kommer även ha en lagtävling.

Pris inklusive lunch, stort prisbord, polett till övningsfältet, golfvagn, överraskningar ute på banan och en fantastisk dag tillsammans med andra Djurgårdare är 800 kr och ett överskott går till vårt elitlags jakt på SM-guld. Anmäl dig till info@difgolf.se (dit kan du också vända dig för mer information) och glöm inte ange ditt golf-id. Betalar gör du via Swish (0705-204445) eller till vårt bankgiro 5757-0145.

Ta med dig alla dina Djurgårdsvänner till en kul och spännande dag på Kyssinge 25 september.

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Intertwine.se