Touravslutning samt kvaltider!

Nordea Tour avslutades i helgen med finalen på Kungsbacka GK. Nordea Tour Championship by Fredrik Jacobson var öppen för tourens topp 30 spelare på rankingen och det innebar att Djurgården fick med en spelare i form av Mats Pilö. Mats hade en ok tävling och slutade på 20:e plats men två dubbelbogeys på par 5 hål under den inledande 73 ronden sved hårt i en annars väl genomförd runda. Stabilare spel dag två resulterade i ett under par 71 men med avslutande 76 föll han några placeringar i resultatlistan. Glädjande är att han lyckades hålla två av tre Gnagare bakom sig!

Thomas Petersson och Wille Schauman representerade Djurgården i det inledande kvalet till Europatouren, Thomas i Tyskland och Wille i England. Wille hade det kämpigt på Wychwood Park GC i Crewe och efter runderna 79, 80, 73 kvalificerade han sig inte för det avslutande varvet och kvaläventyret är över för denna gång.

Thomas Petersson hade större framgång på Golf & Country Club Fleesensee  där han efter fina 68 slag sista varvet slutade på en 11:e plats och därmed är klar för steg två av kvalskolan 7-10 november i Spanien. Det går att följa kvalet via europeantour.com.

Vi önskar Thomas all lycka i hans kamp för att bli den förste Djurgårdsspelaren på Europatouren!

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Intertwine.se