Sänkt årsavgift, ny huvudbana och öppen shop!

Tack vare att vi blir allt fler medlemmar i DIF Golfförening har vi till denna säsong kunnat sänka avgiften. Vi har även kommit överens om ett nytt samarbete med Österåker GK som blir vår huvudbana från och med nu. Det goda samarbetet med Arlandastad fortsätter också vilket gör att vi har två av Stockholms bästa golfanläggningar att spela på. Mer om medlemsavgifterna och innehåll i medlemskapet läser du under rubriken Medlemskap ovan. Vi kommer förhoppningsvis också att snart kunna presentera fler erbjudanden om spel på någon eller några banor i södra regionen.

Vår nya shop är nu öppen och där kan du handla kvalitétsprodukter prydda med den underbara Djurgårdsskölden! Gå in via “Shop” här i menyraden på startsidan och shoppa loss! Du stöttar också vårt Elitlag ekonomiskt genom dina köp:)

Du som vill bli medlem klickar på Bli medlem här! Du som ska förnya ditt medlemskap för 2013 gör det genom att betala in årsavgiften på vårt bankgiro 5757-0145. Gör det nu direkt för att inte riskera att missa något när säsongen drar igång.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Intertwine.se