Present i supporterbutiken i Globen

Årets present till alla medlemmar 2016 blev slutligen en julklapp! I supporterbutiken i Globen finns en golfkeps med världens finaste golfförenings namn och logga att hämta för alla aktiva och supportermedlemmar. Att det blev denna lösning är för att vi räknar med att ni alla någon gång besöker Hovet eller Tele2 för DIF-match och vi sparar pengar som i stället hjälper våra elitspelare att nå fler framgångar. Har du absolut inte möjlighet att hämta din present så skicka ett mail till info@difgolf.se så löser vi detta. En annan anledning är givetvis att ni ska passa på tillfället att köpa även andra produkter med vår vackra sköld. Bollar, golfhanddukar eller få nya grepp med DIF-sköld och kanske även ditt namn på klubborna. Dessutom finns ju en mängd andra produkter som är ett måste för oss Djurgårdare. Kepsen kan du hämta även efter jul och nyår.

Medlemskap för 2017 kan du lösa redan nu. Priserna är oförändrade, 1000 kr för seniorer, 750 kr för junior/studerande. Bankgiro 5757-0145 och glöm inte ange golf-id, Swish till 0705204445 fungerar också i nödfall. Kontakta oss på info@difgolf.se för företagslösningar och familjemedlemskap.

Ny hemmabana nästa år blir med stor sannolikhet Arlandastad som vi redan har ett gott samarbete med. Österåker kommer att byggas om under lång tid och det blir svårt för oss att få plats där. Stort tack till Österåkers GK för dessa år och vi kommer säkert tillbaka på något sätt i framtiden. Vi diskuterar även med Unipeg/Smartgolfa om en utveckling och fortsättning på de erbjudanden, exempelvis Säsongskortet, som vi hade denna säsong.

God Jul och Gott Nytt År till alla härliga Djurgårdare!

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Intertwine.se