Oj! Redan golfsäsong

Frånvaron av riktig vinter denna säsong gör att golfbanorna kommer att öppna tidigt i år. Redan nu är Hagby öppen och på tisdag (11 mars) öppnar Nya banan på Arlandastad. För alla som är sugna på att snart komma ut och spela så är det också hög tid att betala årets medlemsavgift. Oförändrade avgifter från förra året och betalar gör du till vårt bankgiro 5757-0145. Glöm inte att ange golf-id på inbetalningen så underlättar du för administrationen. I år kan du som medlem också få lägre avgift. Locka en ny medlem och du får 300 kr i rabatt samt 100 kr för varje ytterligare medlem! Läs mer under rubriken Medlemskap ovan om hur ni gör.

Vi fortsätter vårt goda samarbete med Österåker och Arlandastad. Som medlem är du extra välkommen till dessa banor och får DIF-pris på green-fee. Viktigt dock att du är registrerad som medlem i golfens it-system vilket du blir när du betalat årsavgiften.

Tyvärr är shopen stängd för närvarande. Vi förhandlar med ny leverantör och hoppas kunna presentera ett intressant sortiment inom kort. Av samma anledning är inte heller länken “Bli medlem här!” aktiv. Gå in under rubriken Medlemskap för den informationen.

Nu putsar vi klubborna och håller tummarna för mer värme!

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Intertwine.se