Nu gäller det! Håll tummar och kom ut och stötta.

Under fyra dagar (17 – 20 juli) är det seriespel för vårt elitlag ute på Viksjös fina bana. Fyra dagar som avgör om vi nästa säsong kan vara med och fightas om SM-guldet. 13 lag står på startlinjen och bara segraren går till elitserien. Djurgården ställer upp med ett starkt lag även i år: Thomas Petersson som till vardags spelar, bland annat, på Asientouren. Har visat god form och vann Saltsjöbadskannan i år. Björn Pettersson, tvåa på Lannalodge Open nyligen. Mats Pilö, spelar på Nordea Tour och har även han visat god form i år. Jonathan Fransson, Nordea Tour och en spelare som i år satsar hårt på att etablera sig i toppen. Reserver blir Klas Hallgren (tillika kapten/coach) samt Stefan Lidén.

Start onsdag 17 juli med 2 foursomes på morgonen samt 2 bästbollar på eftermiddagen. Torsdag – 4 singlar. Fredag – 2 foursomes samt 2 bästbollar. Lördag 4 singlar som avslutar seriespelet.

Klas Hallgren säger att vi har goda chanser att stå som slutsegrare men att det kommer bli tufft. Bland andra har Djursholm stärkt upp sitt lag med tidigare DIF-spelaren Wille Schauman som har stora meriter men dock haft lite tuffare under senare tid att nå toppresultaten. Även Viksjö blir svåra att besegra på deras hemmaplan. Målet är dock givet; serievinst i år och SM-guld 2014!

Kom ut och heja på våra Djurgårdshjältar!

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Intertwine.se