GOLFSÄSONGEN ÄR HÄR

VÄLKOMMEN TILL GOLFSÄSONGEN 2018

Nu är det dags att skrapa rosten och dammet av klubborna och ge sig ut i vårsolen.

Nytt i år: Medlemsavgiften sänkt till 650 kr för dig som har DIF som hemmaklubb. Är du medlem i annan klubb där du kanske har gratis spel, kan du ändå vara fullvärdig medlem i DIF för 500 kr om du väljer att ha den andra klubben som hemmaklubb i golfens it-system. Det är den angivna “hemmaklubben” som betalar avgift till Svenska Golfförbundet, därav det differentierade priset. I år har vi tagit bort familjemedlemskap och juniormedlemskap och i stället valt att sänka avgiften för alla. Vi vill helt enkelt bli många fler för att kunna göra ännu mer!

Avgift betalas till bankgiro 5757-0145 eller Swisha till 0705-204445 (Ola). Glöm inte ange ditt golf-id oavsett om du väljer DIF som hemmaklubb eller inte!

Nu kan alltså ALLA Djurgårdare vara medlemmar i DIF Golf och vi siktar på aktiviteter, erbjudanden och DIF-anda på och runt golfbanan i år. Vi kommer kontinuerligt hålla dig underrättad om vad som sker. Bland annat är en ny hemsida på väg och då blir det mer information och större möjligheter till kommunikation.

Nytt i år är också att vi kommer att ha fler golfprylar till försäljning i supporterbutiken i Globen C. Förhoppningsvis också i shopen på Arlandastad och några andra utvalda banor. Nya produkter är på väg så håll koll på din mailbox och på hemsidan. Du kommer kunna se grym ut på banan i år!

Välkommen till en ny och bättre säsong med DIF Golfförening! Och se nu till att ta med alla dina riktiga Djurgårds-vänner in i DIF Golf så vi blir störst och bäst även här 🙂

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Intertwine.se