Mesta Mästarnas Mästare blev en Mästarinna

Premiären av Mesta Mästarnas Mästare på Arlandastad blev, som väntat, en trevlig och kul tillställning. Så blir det när det är enbart Djurgårdare samlade. I sista stund så ändrades spelformen till singel i stället för planerade scramble. Det innebar att premiärårets vinnare blev en person i stället för ett lag. Dessutom blev det en mästarinna; Monika Schüssler-Norén som med en poängs marginal till tvåan Rolf Bergström tog hem segern. Ett stort grattis till Monika som nu får sitt namn, för evigt, inristat i vandringspokalen som skänkts av DIF Golfs initiativtagare, Glenn Schiller.

Stort tack till alla som var med och tävlade och gjorde dagen till en succé. Synd om alla som missade denna dag men vi lovar att återkomma med en ännu större och minst lika rolig tävling nästa säsong.

Stort tack också till våra sponsorer; GolfPlaisir och Out of Bounds för presentkort på resa samt golfprylar, Profil1 för proffsigt regnställ till vinnaren, DIF-shopen för snygga kläder, Altia/Lennart Thurén för godsaker till prisbordet och Dirk Renglund/Happygilmore för snygga grepp till våra klubbor. Tack också till Arlandastad för fin bana och härligt bemötande. Tack även till DIF Fotboll och DIF Hockey för biljetter till alla startande.

2G9A8882

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stilstudie på vår vinnare, Monika. Klicka på rubriken högst upp för bild på Monika

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Intertwine.se