Golftid. Ny medlemsavgift och mer golf

IMG_4696 Knattegolf

Adde m blivande medlem kopia

IMG_4512

Strumpor

 

Dags att skrapa rosten av klubbor och sving för en ny säsong fylld av möjligheter!

 

I år är medlemsavgiften 1.000 kr för seniorer och 750 kr för junior/studerande. Nytt i år är medlemskap kopplat till ett samarbete med Unipeg/Smartgolfa. Du får Medlemskap + Säsongskort för deras drygt 30 banor för 4.300 kr. Det ger fritt spel enligt de bokningsregler för respektive bana du finner på www.smartgolfa.se/dif. Du kan också köpa DIF-medlemskap för 1900 kr direkt på den hemsidan och då ingår 5 greenfees att användas på deras banor. Givetvis kan du även köpa greenfees där i efterhand.

Vår huvudbana är, som tidigare, Österåker där du spelar till reducerad greenfee liksom på Arlandastad Nya banan. Mer om det under Medlemskap på denna sida.

Medlemskapet löser du som vanligt genom inbetalning till vårt bankgiro 5757-0145 – glöm inte ange golf-id!. Du kan också Swisha till 0705-204445. Väljer du Säsongskort eller 1900-medlemskapet betalar du via: www.smartgolfa.se/dif. Där finns formulär för de olika medlemsformerna.

Familjemedlemskap, 2 eller fler på samma adress och då är priset 800 kr per senior och 500 kr per junior/studerande.

 

Är du medlem i en annan golfklubb men vill visa var hjärtat finns? Då löser du ett Supportmedlemskap för 500 kr och bär bagbrickan med stolthet på banan. Betala via vårt bankgiro 5757-0145 eller Swish 0705-204445.

 

Som tidigare får alla medlemmar, även Supportmedlem, en bonuspresent med tydlig DIF-prägel. Exakt vad det blir är tyvärr ännu inte bestämt.

 

Ett urval golfartiklar med DIF-logo finns nu i supporterbutiken i Globen. Bland annat bollar, handdukar och greenlagare.

 

Företag? Kontakta oss på info@difgolf.se. Vi kan erbjuda intressanta partnerlösningar där ni även är med och stödjer vår elitsatsning.

 

Frågor, idéer eller förslag? Hör gärna av dig på info@difgolf.se

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Intertwine.se