Följ Knivstas Minne LIVE!

Nu ska det äntligen avgöras. En veckas uppsnack, pepp, hets och trashtalk har lett fram till årets idrottshöjdpunkt så här långt – Knivstas Minne.
Tävlingen avgörs på Arlandastads GK Mastersbana över 18 hål i ett matchspel med åtta deltagare per lag uppdelat över fyra team vardera. Allt om det – tävlingsregler, spelformer, starttider, spelarna och mycket mer – det kan ni läsa allt om här: https://difgolf.se/http:/difgolf.se/lagen-klara-och-bollarna-lottade-sa-spelas-knivstas-minne/
Den som vill läsa uppsnacket och intervjuerna med ”Riddarn” och ”Rascken” gör det lättast här: https://difgolf.se/http:/difgolf.se/stamningen-i-trupperna-infor-knivstas-minne-5-snabba-med-lagkaptenerna/

Allt du behöver veta inför Knivstas Minne

Var? Arlandastads GK Masters (ingen publik tillåten)
När? Första tee off 13.00 torsdagen den 14 maj

Du kan följa tävlingen live, hål för hål och score för score, tack vare samarbetet med Golf GameBook som även ser till att Knivstas Minne blir helt digitalt.
Här kan du se allt som sker i realtid: https://online.golfgamebook.com/leaderboard/2ul-v7op

Dessutom kan du genom att följa DIF Golf på Instagram (https://www.instagram.com/difgolf/) se korta delar och vissa höjdpunkter på InstaLIVE samt de bästa (och sämsta) slagen via Instastory. Följ för att inte missa något!

Som om det inte vore nog kommer vissa höjdpunkter (med fokus på Djurgården Fotboll) upp i efterhand hos DIF-TV.

Må bästa lag vinna!

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Intertwine.se