Familjemedlemskap och sponsormedlemskap

Vi har fått frågan om familjemedlemskap och givetvis ska vi främja att alla i familjen följer med ut på banan. Medlemskapet gäller Rött medlemskap och när två i familjen anmäler sig betalar seniorer 1.000 kr var och juniorer/studerande 700 kr var. Ex. mamma och son t o m 21 år eller studerande t o m 25 år = 1 000 + 700. Ytterligare senior 1 000 kr och ytterligare junior/studerande 700 och så vidare.

Samtidigt har vi öppnat medlemskap för företag som vill vara med och sponsra DIF Golfförening i marschen mot SM-guld 2015. Anmäl företaget och 3 personer i företaget som vill vara med i DIF Golfförening för 5000 kr. Sponsormedlemskapet faktureras och du kan läsa mer om medlemskapet under Medlemskap här på hemsidan.

Ni som ännu inte betalat årets medlemskap; gör det nu för att inte missa något av säsongen. Nytt för i år är att medlemskapet gäller till sista mars kommande år, inte enbart till årsskiftet som tidigare. Detta för alla som eventuellt vill starta säsongen tidigt här hemma eller utomlands.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Intertwine.se