Tävling: Andra delen i DIF Golf Tour 2019

17 juni 13.00 på en av de mest underskattade banorna i regionen; Rotebro. Den står som pay-and-play, har ”bara” nio hål men fick mycket beröm av våra elitspelare när vi spelade Derbypokalen där förra säsongen. Den är så bra att vi spelar där även i år när tvekampen firar 10 år. Banan har tees som är bättre än många av Stockholmsbanornas greener och längden kräver bra drag i drivern. Visst, ”klubbhuset” saknar vinkylare, vita dukar och humidor men det är ju inte för det vi spelar golf!

Vi spelar 2×9 hål poängbogey och ordnar en enklare lunch innan start. Fokus på trevlig samvaro med andra Djurgårdare men det blir även priser till dem som bäst lyckas bemästra banan.

Tävlingen ingår i vår mini-tour där de två bästa tävlingarna räknas i sammandraget. Priser även här liksom inbjudan att få representera DIF i Alliansgolfen mot AIK, Hammarby och SSK på Kallfors 6 september. I år ska vi vinna!

Anmälan – SNABBT – till ola@difgolf.se och/eller Swish 500 kr samt golf-id till 0705-204445. (Saknar du Swish så kan du betala på plats). För att kunna planera på bästa sätt behövs ditt svar senast 12/6. Anmälan är bindande och vi hoppas givetvis du vill vara med på en trevlig dag på Rotebro!

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Intertwine.se